Vårt närproducerade kött:

Vi bedriver en småskalig lamm och nötköttsproduktion och alla våra djur ligger oss mycket varmt om hjärtat! Här på Lilla Väsby behandlas djuren med värme, kärlek och respekt.

 

Vår grundtanke är att de skall födas upp under naturliga förhållanden och att alla får leva ett riktigt BRA liv, oavsett om de är tänkta som liv eller slaktdjur.

 

Under sommarhalvåret går våra djur tillsammans ute i stora hagar på grönbete. Genom dessa beten hjälper de till att gynna och bevara den biologiska mångfalden och de ser till att vi får behålla vårt öppna vackra landskap.

 

Tanken med vår produktion är att vi skall växa i den takt som vi har kundunderlag.
Vi vill sälja våra djur (allt kött) direkt till kund istället för till ett slakteri. Detta gör att vet vi att inga av våra djur föds i onödan!

Alldeles för många djur i Sverige (och övriga världen med för den delen) slaktas och hamnar i en butikshylla med färskt kött i en affär, där det alltid skall se så välfyllt och fint ut. Tyvärr går kanske inte allt att säja och efter några dagar börjar "bäst före datumet" att gå ut och det slutar med att en del slängs i en kontainer.

Det känns så mycket bättre i våra hjärtan att allt vårt kött hamnar hemma i frysen hos er kunder, där vår tro och förhoppning är att allt verkligen tas till vara.
Vi hoppas att varje gång ni tillagat kött från oss känner att ni kan äta maten med gott samvete och att ni får en riktigt bra smakupplevelse.

Vårt mål är att du som kund skall bli så nöjd att du vill komma tillbaka till oss igen och igen...
 

Är du intresserad av att testa vårt närproducerade Lilla Väsby-kött så är du välkommen att höra av dig till oss, det är först till kvarn som gäller...


-Använd dig gärna av formuläret här till höger för att kontakta oss...

 

 

Här kan du kontakta oss om du är intresserad av våra köttlådor.

Eller ring...

...du når oss på telenr:

 

Arvid 070 20 90 642

Hem 0585-26015