Om oss

Sommaren 2001 var året då kärleken förde oss samman.

Vi var då 17år och gick första året på naturbruksgymnasiet Kvinnersta utanför Örebro.

 Åren går fort...

...2003 skaffade vi oss en gemensam lägenhet, men det skulle dröja till 2004 innan det kändes som vi flyttade ihop på riktigt. Då flyttade vi in i det lilla huset här hemma på gården och där bodde vi de kommande fem åren.

Hösten 2010 bytte vi hus med Arvids föräldrar, så numer bor vi i gårdens ursprungliga hus. A flyttade alltså hem igen och för mig kändes det ungefär likadant, jag fick en stark känsla av att även jag "kommit hem".


Natten till den 17 september 2013 tog livet en ny vändning och allt har plötsligt fått en helt ny mening. Den natten föddes vår första efterlängtade barn. En liten prins Noel, vår alldeles egna lilla skatt. Lite drygt tre år senare natten den 7 november föddes Noels lillasyster Nova, vår goa lilla prinsessa. Så nu är vi mycket lyckliga och stolta föräldrar till världens finaste ungar :)!
 

Vi lever här tillsammans med våra fyrbenta vänner, våra älskade colliepojkar Diezel och Bamze och våra härliga lurvtussar till katter, Vincent och Alfons.

Men de är inte de enda i djuraskaran på gården. Under "Våra djur" kan ni läsa mer respektive djurslag här på Lilla Väsby.

Bilden är tagen av Karin Prytz
Bilden tagen av Karin Prytz www.fotokarin.se
Bilden är tagen av Karin Pryts
Bilden är tagen av Karin Pryts
Bilden tagen av Karin Prytz