Nu öppnar Lilla Väsbys loppis :)


Nu har jag gjort slag i saken :)!!!

Här i veckan pysslades, plockades och målades det skyltar här på Lilla Väsby.
Jag hade nämligen fått för mig att det var dags att rensa upp lite här hemma och så tycker jag ju att det kändes lite kul att få ha en egen loppis.

Idag var första dagen som jag hade min lilla loppisbod öppen. Det gick över förväntan och folk var så glada när de kom hit ut på landet.

Jag är en sån där person som själv gillar att gå på loppis. Det någon annan har använt färdigt, kan ju faktiskt vara dags för mig att kunna använda. Jag gillar inte den här köp och släng-hysterin som är. Och gamla vackra saker får mer än gärna förgylla mitt hem.

På loppis skall man ju fynda och pruta är ju ett måste ;)
Jag uppmanade alla mina kunder som kom om att när man är på loppis så skall man pruta så man nästan skäms. Många tyckte att det redan var så bra priser så de inte ville pruta. Då käns det som jag satt prislapparna på en rätt så lagom nivå.

Jag hade bara tänkt att ha öppen idag för att testa, men det här var så himla kul så jag kommer att ha öppet imorgon också. Och även fler dagar framöver.

Så nu önskar jag DIG varmt välkommen att ta en liten tur ut på landet och komma ut hit till kräcklinge till min lilla loppis och fynda :)

Under dessa loppisdagar kommer jag även att ha våra egna mjuka, fina, tvättbara lammskinn till försäljning.

Imorgon söndag den 10/8 är det öppet mellan kl 10:00-17:00. VÄLKOMMEN..

Kramar Ida
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-