Nya bilder på 2 av Bamzes valpar :)

Hejsan!
Nu var det sådär länge sedan det kom någon uppdatering här på hemsidan.
Vi har haft en fin jul tillsammans med nära och kära, sen åkte vi på förkyldnigar så det blev ett lungt nyår. Trettonhelgen tillbringade lillkillen och colliepojkarna i Linde hos mormor och morfar, farfar fick ta hand om alla djur här hemma och föräldrarna begav sig söder ut på bal. Vi hade det verkligen toppen! Först relax, sen supergod mat och dryck, trevligt sällskap, dans så fötterna värkte och som pricken över i avslutade vi natten på hotell med efterföljande underbar hotellfrukost morgonen därpå :) Det var skönt att ladda om batterierna med lite miljöombyte.

På gården känns läget under kontroll, eller ja faktiskt rätt så lungt för tillfället. Det är väl lugnet före stormen ;) Vi börjar snart stå i startgroparna inför 2016års kalvningssäsong, lamningen borde dröja ett bra tag till innan det sätter igång.

Blev så glad idag när jag fick se ett par nya bilder på Bamzes valpar. Tiden har gått så fort och de är redan över 7 månader. Riktiga sötnosar måste jag säga, kan hända att jag är en aning partisk ;) Det är så roligt att få följa dessa raringar och få se vad framtiden tänkt sig med dem :)

Bamzes stiliga son Brantastigs Cerberos "Ossy" som är 7månader.
Bamzes stiliga son Brantastigs Cerberos "Ossy" som är 7månader.
En bild på Bamze när han är straxt under 7 månader.
En bild på Bamze när han är straxt under 7 månader.
En av Bamzes söta döttrar. Brantastigs Cassiopeia "Freja" 7månader gammal.
En av Bamzes söta döttrar. Brantastigs Cassiopeia "Freja" 7månader gammal.
En till bild på Bamze när han var straxt under 7 månader gammal.
En till bild på Bamze när han var straxt under 7 månader gammal.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-