Sommar-öppet och Matresan

Nu är augusti här och skörden har redan dragit igång. Först ut var det tidiga kornet och nu jobbas det för fullt för att få rapsfröna i backen innan det är dags att börja tröska vetet.

Vi inser att det kommer bli svårt att ha gårdsbutiken öppen flera dagar i veckan under skörden, men istället för att ha helt sommarstängt har vi valt att ha öppet varje fredag hela augusti kl 14-17.
(Har man svårt att komma när det är fredag går det såklart bra att ringa, så fixar vi en annan dag/tid när ni är välkomna istället).

 Hos oss hittar ni gårdens egna produkter i form av nötkött, lammskinn, korv och hamburgare, samt gårdens egna ägg och något grönt från vår sparsamma trädgårdsodling. Dessutom hittar ni ett brett men noga utvalt sortiment från våra närproducenter. Man kan betala med kort, swish och kontanter.

 


Nu är det bara en månad kvar!!

Första helgen i september är det äntligen dags för årets stora mathändelse i Örebro län, MATRESAN ! Vi är självklart med och det lutar åt att vi kommer få sällskap här på gården med lite matservering under helgen.
Mer info kommer senare. Gå gärna in och titta på www.matresanorebrolan.se för att läsa mer.
Kartor över vilka ställen som deltar finns att hämta hos oss i gårdsbutiken

Gå in och kika vilka ställen just du vill besöka.
Hoppas vi ses !
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-