Vårt närproducerade kött:


Vi bedriver lamm och nötköttsproduktion och alla våra djur ligger oss mycket varmt om hjärtat! Vår grundtanke är att de skall födas upp under naturliga förhållanden och vara ute och beta så stor del av året som möjligt.
Här på Lilla Väsby / Luggavi behandlar vi våra djur med värme, kärlek och respekt. De ingår i det naturliga kretsloppet där de bidrar till biologisk mångfald, betade vackra landskap, gödsel till åkrarna och närproducerad mat på bordet.

Idén om köttlådeförsäljning föddes när vi insåg att det var fler än vi som inte ville köpa det anonyma köttet i affären, där man inte har en aning om hur djuren haft det.
Vi tycker det är jättebra att fler och fler blir medvetna om vad man stoppar i sig och att många väljeratt minska sin köttkonsumtion, MEN att man istället väljer ett bättre köttalternativ när man väl äter.

Vi är så glada att så många väljer att handla direkt från vår gård och efterfrågan på våra närproducerade köttlådor har blivit större än vi någonsin kunnat ana.

Vårt kött kommer från våra egna djur som är födda här på Närkeslätten.
När du beställer från oss får du ett närproducerat kött som kommer färdigstyckat i lådor. Allt kött kommer alltid vakuumförpackat färdigt för er kunder att bara stoppa in i frysen. På varje bit står en etikett med vad det är för detalj och vikt.

Vi hoppas att våra kunder känner precis som vi, att man kan äta vårt kött med gott samvete, eftersom man med egna ögon kan se att maten man tillagar och äter kommer från djur som har haft det bra. Dessutom hoppas vi att varje måltid bjuder på en riktigt bra smakupplevelse.

-Vårt mål är att du som kund skall bli så nöjd att du vill
komma tillbaka till oss igen och igen...

Här under kan du läsa mer om vårt närproducerade kött, både storlekar på lådorna, innehåll och priser mm.

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.


Leveranser 2019

Det kommer bli flera köttlådeleveranser under 2019 av både nöt och lamm.
De första kommer ske i slutet av februari, men efter sommarens torka har inte djuren växt riktigt lika bra, därför kommer vårens största köttlådeleveranser ske i maj. Sen blir det sommaruppehåll och resten av lådorna kommer levereras i Oktober, November & December.
Vi har en kölista där stående kunder alltid har förtur.

-Beställ nu, lådorna går åt fort!
Glöm inte att skriva med telefonnummer och vilken låda du vill boka!

 

Kontakta oss
 

Nötkött
 

Lammkött
 

Kött-tips