Vårt närproducerade kött:


Vi bedriver lamm och nötköttsproduktion och alla våra djur ligger oss mycket varmt om hjärtat! Vår grundtanke är att de skall födas upp under naturliga förhållanden och vara ute och beta så stor del av året som möjligt.
Här på Lilla Väsby / Luggavi behandlar vi våra djur med värme, kärlek och respekt. De ingår i det naturliga kretsloppet där de bidrar till biologisk mångfald, betade vackra landskap, gödsel till åkrarna och närproducerad mat på bordet.

Idén om köttlådeförsäljning föddes när vi insåg att  fler än vi inte ville köpa det anonyma köttet i affären, där man inte har en aning om hur djuren haft det.
Vi tycker det är jättebra att fler och fler blir medvetna om vad man stoppar i sig och att många väljer att minska sin köttkonsumtion, MEN att man ISTÄLLET VÄLJER ett BÄTTRE köttalternativ istället för utesluta köttet helt.

Vi är så glada att så många väljer att handla direkt från vår gård och efterfrågan på våra närproducerade köttlådor har blivit större än vi någonsin kunnat ana.

Vårt kött kommer från våra egna djur som är födda här på Närkeslätten.
När du beställer från oss får du ett närproducerat kött som kommer färdigstyckat i lådor. Allt kött kommer alltid vakuumförpackat färdigt för er kunder att bara stoppa in i frysen. På varje bit står en etikett med vad det är för detalj och vikt.

Vi hoppas att våra kunder känner precis som vi, att man kan äta vårt kött med gott samvete, eftersom man med egna ögon kan se att maten man tillagar och äter kommer från djur som har haft det bra. Dessutom hoppas vi att varje måltid bjuder på en riktigt bra smakupplevelse.

-Vårt mål är att du som kund skall bli så nöjd att du vill
komma tillbaka till oss igen och igen...

Här under kan du läsa mer om vårt närproducerade kött, både storlekar på lådorna, innehåll och priser mm.

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.
 


Leveranser 2020

Det bli flera köttlådeleveranser under 2020 men under hösten leverers flest lådor av både nöt & lamm.
Vi har en kölista där stående kunder alltid har förtur, sen får man i turordning vartefter man beställer.

På grund av ökade slakt och styckningskostnader pga coronapandemin så har vi behövt göra en liten prisjustering under 2020.

Köttfärsen går att få i små eller stora paket. Gör man inte själv ett aktivt val vid bokningen av sin låda blir det per automatik små köttfärspaketpaket.

-Beställ nu, lådorna går åt fort!
Glöm inte att skriva med telefonnummer och vilken låda du vill boka!

 

Kontakta oss
 

Nötkött
 

Lammkött
 

Kött-tips