Nu till helgen är det första lördagen i månaden. Det betyder att gårdsbutiken är öppen och att vi bjuder på en liten "guidad" djurvisning här på gården!

Vi samlas utanför gårdsbutiken kl 10:30!
Höjdpunkten denna lördag blir att man får kika in i fårens BB-avdelning och se alla våra galet söta, små nyfödda lamm. Övriga djur man kommer få se är vår stiliga avelstjur Råmeo och hans tjejer, alla kvigor och småtjurar, samt angoragetterna Simon och Birgit.
Dessutom får man titta på gårdens höns som man kan mata (ta gärna med om du har gammalt bröd eller liknande) Har man tur så har hönsen värpt, då kan man även få prova plocka ägg. 

Gårdsbutiken är öppen kl 11:00 och har öppet till kl 14:00. Under dessa öppettider kommer man kunna köpa korv med bröd och dryck i butiken. Vi tänder upp grillen, så de som vill kan grilla och vi bjuder på ketchup, senap och rostad lök.

Gårdsbutiken är även fylld med goda närproducerade varor, både från vår gård och andra närproducenter.
Här finns Nötkött, lammkött, 7olika sorters korvar, hamburgare, potatis, honung, äppelmust, mjöl, dressingar, salsa marmelad ketshup, senap, torkade tomater, rapsolja, choklad, hantverk mm.

Att tänka på inför besöket:

På grund av smittorisk...

*Får INGA andra djur följa med till gården!

*Har du vistas utomlands måste det gå minst 2 dagar innan ni får komma till oss.


*Ha rena kläder och skor på dig, samt tvätta händerna både före och efter besöket, för att inte sprida smittor.Vi på Lilla Väsby önskar er varmt VÄLKOMNA till en mysig vårdag här hos oss!

Läs hela inlägget »

Kalvningen är mysigaste tiden på hela året i ladugården. Denna härliga tid vill vi gärna dela med oss av till er!
Lördagen den 23/2 kl 11:00 öppnar vi upp portarna på ladugården och önskar er varmt välkomna på Spotlovskul på Stora Luggavi Gård!

Hos oss får ni hälsa på hos kossorna och deras söta kalvar, hoppa i halmen och provsitta stora maskiner. På plats finns också några får man kan hälsa på.

Föreningen Kräcklingebydgens vänner står för korv och kaffeförsäljning under dagen.
Vi rullar även fram kylbilen så man kan handla med sig närproducerat kött direkt från gården.
Kl 15:00 avrundas en rolig och mysig dag.

Vi önskar er varmt välkomna :)!

Läs hela inlägget »
2018 har nu nått sitt slut...det har varit ett händelserikt år som vi aldrig kommer glömma!

2018 var året då vi plötsligt hade 100 kor vilket resulterade i en massa kalvar, efter det fylldes det även på med en hög lamm.
Då föddes lilla Leonora, som blev sonens alldeles egna lilla flasklamm.

Våren kom, dottern började på dagis efter en mysig mammaledighet. Jag började äntligen jobba hemma på gården, dessutom var vi på flera lärorika kurser.
Däremellan så blev det många mysigt stunder tillsammans med våra goa ungar och alla djur.

Så kom då sommaren, med sol och värme! Sommaren 2018 som var fylld med oro och vi minns med förskräckelse ... Torkan som drabbade sverige kommer nog ingen att glömma!
Den gjorde att vi fick skörda allt gräs vi kom över och det blev ännu mer jobb att göra än i vanliga fall och mycket oro över hur vi skulle få allt att gå ihop!! Det var sommaren då vi förlorade flera veckor av växtsäsongen och höstskörden började redan i slutet av juli.

Precis när betena tog slut på grund av torkan och vi trodde att vi skulle behöva börja utfodra djuren med vinterfodret så kom äntligen det efterlängtade regnet och räddede upp allt ❤.

Men ett sommarminne som vi i stället minns med glädje var årets collie-SM, då Bamze lyckades få full pott på lydnadstävlingen, vi hamnade överst på prispallen och knep SM-mästar-titeln ✌️.

Sen kom hösten med mer jobb. Förutom allt det vanliga + allt extra gräs vi behövde skörda för att täcka upp vinternas behov, så hade vi planerat in höstkalvningar, dessutom bestämde vi oss trots allt för att rusta upp vår lilla bod och få till en gårdsbutik.

Den 1/12 var det precis 1 år sedan vi tog över Luggavi och det firade vi med invigning av gårdsbutiken Lilla Väsby's Lantbod och min dröm blev äntligen sann

Vi vill passa på att TACKA alla som ställt upp för oss under året!! Tack till er som erbjöd oss att få skörda gräs på er mark. Tack till er som kom och hjälpte oss när vi som bäst behövde det. Tack till er som år efter år köper våra köttlådor. Tack till alla härliga kunder som besökt vår gårdsbutik och tack för alla fina ord om den, samt tack till alla (typ 300pers) som kom på vår invigning och slutligen tack till alla våra nära och kära som alltid ställer upp upp för oss, utan er skulle det bli betydligt svårare att ro allt detta i land!

Nu lägger vi ett händelserikt år fyllt med arbete bakom oss, vi ser fram emot 2019 som säkert kommer bjuda oss på en massa nya spännande utmaningar.
Vi på Lilla Väsby önskar er alla ett Gott slut och ett riktigt Gott Nytt År !
                                                                                                                 /Ida
Läs hela inlägget »

Lördagen den 1/12 är det precis ett år sedan vi tog över Luggavi, det firar vi med att öppna vår gårdsbutik Lilla Väsby's Lantbod.

Dagen bjuder på djurvisning, provsittning av gårdens maskiner, provsmak på våra produkter och många fina öppningserbjudanden i butiken, man kommer även kunna åka häst och vagn.

Till lunch kommer det finnas korv och hamburgare till försäljning, tillverkat hos Robertsons charkuteri av vårt kött.

Vi hoppas ni vill komma och fira denna stora dag tillsammans med oss.
Vi önskar er varmt VÄLKOMNA!

Läs hela inlägget »

VARSÅGOD ATT BESTÄLLA...
Nu är augusti här och det är hög tid att börja planera höstens köttleveranser. Hör av er så snart ni kan om ni är intresserade av att boka, det är först till kvarn som gäller . I sortimentet kommer vi inom några veckor ha nötfärslådor, olika korvar och hamburgare. Robertsons Charkuteri i Örebro, förädlar vårt kött till fantastiskt goda produkter av allra högsta kvalitet, utan onödiga tillsatser och smakämnen. Korvarna består till största delen av nötkött från oss, men för att få till den goda smaken tillsätts även en liten del svenskt fläsk från närområdet. Hamburgarna är 100% nötkött pressade till ca 150grams hamburgare. Perfekt när man har ont om tid och ändå vill äta BRA snabbmat :).

Från oktober börjar köttlådeförsäljningen. Vi säljer både nöt och lammlådor.
Gå in här på hemsidan för mer info och fyll i formuläret under fliken sortiment eller köttlådor, det går också att skicka ett mail till info@lillavasby.se med era beställningar.
Vi sätter upp er beställning på kölistan och återkopplar så snart vi hinner svara. Vi försöker svara så fort vi kan, men hinner tyvärr inte svara på mail varje dag. Skulle det ta längre tid än 10dagar innan du fått svar får du gärna dubbelkolla så din beställning gått fram.

Tack för att du väljer att handla ditt kött från vår gård!

Läs hela inlägget »

Är ni med i REKO???
Vet ni vad REKO är???
REKO-ringar kopplar samman medvetna konsumenter med lokala producenter :).
Konsumenterna beställer sina varor via face book direkt från producenterna och får dessa levererade till en angiven mötesplats en viss dag och tid.

Vi är med i REKO-ring Sydnärke. För några veckor sedan var vi med på vår första REKO-utlämning och nu ligger annaonsen uppe till nästa.
Där kan ni beställa våra och andras varor från och med onsdagen den 6/6 kl 21:00. Utlämningen sker i Hallsberg onsdagen den 20/6 mellan kl 18-19. Vi kommer då få besök av Ernst som kommer handla närproducerade varor inför inspelningen av Sommer med Ernst :).

Är du inte redan med i REKO-ring Sydnärke så bli med!! Passa på att handla midsommarmaten via REKO, då får du närproducerad mat direkt från producenterna utan mellanhänder :)!


Här nedan ser ni vår annons...
Har ni inte Face book finns det möjlighet att höra av sig och komma till gården och köpa våra varor.

Den 20/6 erbjuder Lilla Väsby Gård / Stora Luggavi Gård Nötkött & Korv till försäljning!

Nu när midsommar närmar sig med stormsteg erbjuder vi på Lilla Väsby Gård / Stora Luggavi Gård följande varor till försäljning:
NÖTFÄRS 75kr/paket
- MIDSOMMAR-ERBJUDANDE köp 5 betala för 4 :)
Missa inte vår goda nötfärs till midsommarköttbullarna.
Innehåller ca 600g/förpackning, färsen säljs fryst och är vakuumförpackad.

LILLA VÄSBYS PROV-PÅSE - SLUTSÅLD!
I vår Prov-påse finner ni lite blandade råvaror från gården. Den innehåller: 1 paket nötfärs ca 600g, perfekt till midsommarköttbullarna.
5-Pack av våra fantastiskt goda Tallebacken-pinnar, som är en långsmal ölkorv tillverkad av Robertsons Charkuteri i Örebro 1 stek av Fransyska, perfekt söndagsstek eller varför inte tillaga som Rostbiff och servera som kallskuret i sommarvärmen. Samt Lilla Väsbys Medvurst som är ljuvlig till frukostmackan eller som tilltugg en ljummen sommarkväll, även den har Robertsons förädlat åt oss.

LILLA VÄSBY´S KORV-PÅSE - SLUTSÅLD!
Innehåller 4-pack Drängens Ölkorv, en otroligt god lite tjockare ölkorv. Lilla Väsbys Medvurst, ljuvlig på frukostmackan eller bara som tilltugg en ljummen sommarkväll. 4-pack Tallebacken-pinnar, vår fantastiskt goda långsmala ölkorv.

LILLA VÄSBY MEDVURST 35kr/halv eller 70kr/hel
Ljuvlig på frukostmackan eller bara som tilltugg en ljummen sommarkväll.
Finns 6st av varje

TALLEBACKEN-PINNAR 5-pack SLUTSÅLD!
En fantastiskt god långsmal ölkorv.

LILLA VÄSBYS NÖTFÄRSLÅDA
- MIDSOMMARERBJUDANDE 100kr/kg
Ladda upp frysen med fin närproducerad nötfärs! Perfekt till midsommarköttbullarna och inför sommarens hamburger-grillningar. Skulle du inte göra över med allt i sommar har du fin färs hemma till höstens fredags-tacos samt annan smarrig och lättlagad vardagsmat.
-Har du trångt i frysen, Passa på att dela med en vän!
En låda innehåller ca 10kg färs och tar upp 1 fack i ett normalt frysskåp. Färsen säljs fryst och är vakuumförpackad i ca 600g/paket.
Finns 3 lådor

NÖTKÖTT DETALJER till grillen mm.
Skriv vilken detalj du vill ha och vikten. Säljs fryst i vakuumförpackning:

OXFILÉ 545kr/kg
1,032g = 562kr SÅLD!
0,988g = 538kr
1,088g = 593kr SÅLD!

ROSTBIFF 225kr/kg
0,916g = 206kr

BRISKET 175kr/kg
0,950g = 166kr
1,190g = 208kr SÅLD!

FRANSYSKA 155kr/kg
1000g = 155kr

KÅLLAP 145kr/kg
0,900g = 131kr
1,032g = 150kr

NÖTBOG 145kr/kg
0,910 = 132kr

YTTERLÅR 145kr/kg
0,826g = 120kr
0,990g = 144kr
0,938g = 136kr
1,108g = 161kr
0,924g = 134kr

Beställ genom en kommentar nedan så snart ni kan, dock senast tisdag den 19/6, jag bekräftar beställningen med en tumme upp! Betalning via Swish till: 123 348 24 37 senast dagen innan utlämning! Har du inte swish finns möjlighet att betala med kort på plats, meddela i så fall detta när du beställer dina varor.

KUND-INFORMATION:
Vi, Arvid & Ida är ett ungt lantbrukarpar på Närkeslätten som bedriver växtodling, lamm och nötköttsproduktion, till vår hjälp i arbetet har vi barnens farfar och världens bästa dräng.
Arvid är 5:e generation på gården, som han tog över 2011.
Vid generationsskiftet var tanken att inte ha några kor kvar. Men eftersom Ida vägrade gå till affären och köpa kött så behöll vi några kor, för att förse oss själva och närmsta familjen med riktigt bra mat, från djur som vi garanterat visste hade levt ett bra liv.
Vi insåg snart att det var fler än vi som inte ville köpa det anonyma köttet i affären. Så vi ville tillgodose människors önskan att få handla direkt från bonden, därför började vi sälja kalvarna som blev över i köttlådor.
Efterfrågan på vårt närproducerade kött har varit större än vi någonsin kunnat ana. Vi gick från 6 kor på hobbynivå 2011 till 33kor våren 2017.
Under senhösten fick vi ett erbjudande från vår granne, att börja arrendera Stora Luggavi gård och köpa hela hans besättning.
Många känner till Stora Luggavi Gård eftersom detta populära, högklassiga, kvalitetskött säljs i butik. Det har sålts hos ICA Maxi Kumla sedan år 1999 och sedan 2014 hos Ica Maxi Universitetet Örebro.
Vi bestämde oss för att ta chansen när den nu kom, så i December 2017 tog vi över stafettpinnen... De två besättningarna blev tillsammans 96kor som uppvaktas av våra 5 ståtliga avelstjurar Kassper, Råmeo, Mulle, Glitter och Gaston.
För oss är det viktigt att alla våra djur behandlas väl och får leva ett härligt liv, därför sköter om dem med värme, kärlek och respekt. Vår grundtanken är att de skall ingår i det naturliga kretsloppet där de bidrar till biologisk mångfald och betade vackra landskap.
Våra kor hjälper bland annat till att beta de vackra hagarna runt Riseberga och naturreservatet Ekåsen vid Bärsta, samt våra egna hagmarker i anslutning till gårdarna. Dessutom får vi gödsel till åkrarna och vi kan förse många människor med god närproducerad mat på bordet.
Under vintern bor våra kor och kalvar i moderna stallar med stora lösdriftsboxar som är fylld med egenodlad halm. Där har de betydligt större ytor än vad den svenska djurskyddslagen kräver och vi serverar dem vårt egenodlade gräs i form av ensilage.
Kalvarna föds under vintern och våren. Först får de gå med sin mamma i en så kallad kalvbox något/några dygn, innan de blir utsläppta till övriga flocken.
De får sen tillbringa hela våren och sommaren tillsammans. Under hösten blir det dags för kalvarna att stå på egna ben och kossorna får då sin viloperiod innan nästa kalv skall födas.
Vi är mycket glada över samarbetet vi har med Närikes slakteri som ligger i Gällersta. De korta transportsträckorna från gården till slakteriet känns bra både för djurens och miljöns skull. Köttet hänger en vecka och sedan styckas och vakuumpackas det på Närkekött i Kumla. Allt detta sker inom en radie på ca två mil från gården.
Nu har vi även fått till samarbete med Robertsons Charkuteri i Örebro som förädlar vårt kött till fantastiskt goda produkter av allra högsta kvalitet, utan onödiga tillsatser och smakämnen.
Korvarna består till största delen av kött från oss, men för att få till den goda smaken tillsätts även en liten del svenskt fläsk, från närområdet.
Vi erbjuder våra kunder att få komma på besök till gården. Vi hoppas att de känner precis som vi, att man kan äta vårt kött med gott samvete, eftersom man med egna ögon får se att maten man tillagar och äter kommer från djur som har haft det bra. Dessutom hoppas vi att varje måltid bjuder på en riktigt bra smakupplevelse.
-Vårt mål är att varje kund skall bli så nöjd att man vill komma tillbaka till oss igen...
För mer info se hemsidan www.lillavasby.se.
Där kan man även beställa våra populära köttlådor.
Hoppas vi ses vid utlämningen i Hallsberg onsdagen innan midsommar!
Mvh Ida & Arvid

Läs hela inlägget »

Välkomna på spotlovskul!!
Fredagen den 23/2 har vi öppen gård på Stora Luggavi Gård mllan kl 11-15.

Anmäl här i kommentarerna, via evenemanget på facebook eller maila info@lillavasby.se
om ni kommer och skriv gärna antal personer.

Hos oss får ni hälsa på hos kossorna och deras söta kalvar, hoppa i halmen och provsitta maskiner.
På plats finns också några får med lamm och angoragetterna Simon och Birgit.
Föreningen Kräcklingebydgens vänner står för korv och fikaförsäljning under dagen.

Kl 11:15 matas flasklammet Leonora.

Rebecca från Sveriges Mästerkock gästar oss mellan kl 12-14.

Kylbilen står framrullad med fint närproducerat kött till försäljning

    (eller ska man kanske skriva HÄRproducerat). Betalning sker med kort eller swish!


Kl 14:45 är det åter dags för flasklammet Leonora att få lite mat.


Att tänka på inför besöket:
På grund av smittorisk...
Får INGA andra djur följa med till gården!

Har du vistas utomlands måste det gå minst 2 dagar innan ni får komma till oss.

Ha rena kläder och skor på dig, samt tvätta händerna både före och efter besöket, för att inte sprida smittor.


-Vi önskar er varmt välkomna till en mysig dag hos oss !
 

Läs hela inlägget »

Hejsan!
Vad kul att vi fått så många nya följare på både instagram och vår face book-sida!

Tänkte det kunde vara kul att presentera oss lite för er...
Vi heter Arvid och Ida Andersson och bor på Lilla Väsby Gård i Kräcklinge. Arvid är 5:e generationen här och har drivit gården sedan 2011. Här bedrivs växtodling, lamm och nötköttsproduktion.

I slutet av hösten 2017 fick vi erbjudande om att börja arrendera vår granngård Luggavi
och fick köpa alla deras fina kor.
Vi insåg på en gång att en sån här chans får man bara en gång i livet,
så vi bestämde oss ganska snart för att vi skulle köra på och testa .

Den 1/12-2017 tog vi över stafettpinnen.
Vi känner oss otroligt glada över att just vi fick förtroendet att driva detta vidare...
-Tusen tack Per-Anders m. familj❤!


För djurens del hoppas vi att det inte kommer bli så stor skillnad. Våra egna kor får flytta till en ny fin vinterbostad och Luggavi-korna fick ny matte och husse. Men förövrigt hoppas vi de känner som förut.
För oss är det viktigt att de har det bra och vi kommer sköta om dem med värme, kärlek och respekt. Vi skall göra allt vi kan för att förvalta både de nya korna och de fina byggnaderna på allra bästa sätt ❤.
Det här känns som ett steg i rätt riktning för att kunna utveckla gården!

För er kunder tror vi inte heller att det kommer bli så stor skillnad. Luggaviköttet kommer att säljas precis som vanligt på Ica Maxi i Kumla och vid universitetet i Örebro. Och ni kommer även i fortsättningen kunna köpa kött från oss direkt från gården . Skillnaden blir att vi nu kommer kunna sälja lite mer året runt .
Är ni intresserade av det så är ni välkomna med er beställning. Gå in under fliken köttlådor här hemsidan.
 

Vi kan även passa på att tala om att datum för sportlovsaktiviten då vi har öppet hus i ladugården är satt till fredagen den 23:e februari, så håll utkik efter inbjudan !

/Ida & Arvid

 

Läs hela inlägget »


Ett händelserikt år börjar nu gå mot sitt slut, men vi ser med spänning fram emot det nya!
 

Vi är så glada att fler och fler kunder för varje år hittar hit och är intresserade av vårt närproducerade kött!!
Vi vill TACKA alla er som handlat av oss under det gångna året!
Det är tack vare er kunder vi kan ha våra fina djur och arbeta med det vi brinner för.

 

Debatten om att äta kött eller inte har varit het de senaste åren...
Vi tycker det är jättebra att fler och fler blir mer och mer medvetna om vad man faktiskt stoppar i sig!

Vi tror det är bra att minska köttkonsumtionen... MEN att det viktigaste är att VÄLJA BRA KÖTT när man vill äta det!
Välj SVENSKT, gärna NÄRPRODUCERAT och varför inte direkt FRÅN BONDEN?

Vi på Lilla Väsby vill gärna sälja allt vårt kött direkt till konsumenterna.

Våra djur bidrar både till biologisk mångfald och öppna vackra landskap. Dessutom bidrar de till att många människor får bra mat på bordet. Vi hoppas att ni liksom vi känner att ni kan njuta av vårt kött med gott samvete, eftersom dessa djur levt ett riktigt bra liv.

För oss är det självklart att djuren ska få leva ett naturligt liv. Alla våra djur får gå ute tillsammans och beta i stora hagar, så länge det bara är möjligt under året.
När vintern kommer får de njuta av att vara inne i stallet och bli serverade gräset som vi skördade hemma på gården sommaren innan. Efter maten kan de sen gosa ner sig i halmen, ligga där i lugn och ro för att idissla och ta en siesta.


Snart drar lammnings och kalvningssäsongen igång på riktigt. Tycker ni det är kul att få se bilder på våra sötnosar och se vad som händer på gården får ni gärna följa oss via vår Facebooksida, sök på Lilla Väsby, ni kan även följa vårt istagramkonto lillavasby. Redan nu kan vi avslöja att det kommer att annordnas både Sportlovsaktivitet och i vår/början av sommaren picknick i fårhagen. Mer information kommer...så håll utkik!!


Vi på Lilla Väsby önskar er alla ett fint slut på det här året och hoppas att ni får ett helt fantastiskt 2018!!

/ Ida m. familj och alla fyrbenta vänner
 

Läs hela inlägget »
Bilden är lånad från stora luggavis hemsida.
Bilden är lånad från stora luggavis hemsida.

Idag började ett nytt spännande kapittel i vårt liv.

Vi har nog inte själva riktigt förstått det än...
...känns som att man behöver nypa sig i armen både en och två gånger för att inse att det faktiskt är verklighet :).


År 2011 när Arvid tog över gården bestämde vi oss för att behålla 6 kor. Tanken var då att ha en liten hobbybesättning för att vi själva ville slippa gå till affären och köpa kött.
Vi förstod ganska snart att det var fler än vi som kände så. Vi insåg att intresset av att få köpa kött direkt från bonden var ganska stort, därför bestämde vi oss för att prova att sälja köttlådor.

Allt eftersom efterfrågan har ökat på våra köttlådor så har vi låtit koflocken växa i samma takt. Fram tills idag har de ökat till nästan 40kor och vi förser nu närmare 100 familjer med närproducerat kött från våra kor och får, som levt ett gott och naturligt liv här på Lilla Väsby.
Vi är så himla glada och tacksamma över alla er som tycker att vi gör ett bra jobb och över att ni vill handla från vår gård. Nu hoppas vi att ni vill vara med på vår fortsatta resa...


För några veckor sedan fick vi ett erbjudande om att börja arrendera Stora Luggavi gård
 och köpa deras besättning på 55kor 2 avelstjurar + ungdjur. Större delen av besättningen består av den franska rasen Blonde d´Aquitaine.

Vi insåg på en gång att en sån här chans får man bara en gång i livet, så vi bestämde oss ganska snart för att vi skulle köra på och testa.

Många känner till Stora Luggavi Gård  eftersom deras kött säljs i butik. Köttet har sålts hos ICA Maxi Kumla sedan år 1999 och sedan 2014 hos Ica Maxi Universitetet Örebro.
Varumärket Luggavi Gård står för ett lokalt producerat, högklassigt kvalitetskött . Djuren som köttet kommer ifrån är uppfödda på Stora Luggavi Gård och Träda Gård utanför Fjugesta.

Vill ni läsa mer om gården kan ni göra det på deras hemsida www.luggavi.se.


Vi ser med spänning fram emot att gå in i detta projekt. Det är en möjlighet för oss att utveckla företaget till det vi vill och framförallt blir det en möjlighet för mig att kunna börja jobba hemma på gården fullt ut.

Vi känner oss otroligt glada över att just vi får förtroendet att driva detta vidare...Tack Per-Anders!
Vi skall försöka att förvalta både djuren och de fina byggnaderna till dem på allra bästa sätt.


Vi är väl medvetna om att det kommer ta ett tag att komma in i allt.
Nya rutiner skall skapas, vi skall lära oss att köra nya maskiner och en helt ny besättning
av en helt främmande ras skall vi nu lära känna.
 
En del tycker nog att vi är lite smått galna som ger oss in i detta projekt.
Men vi tycker det känns otroligt spännande och roligt!
Vi tänker att man ångrar ju faktiskt bara de chanser som man aldrig tar...


Är det någon av er som är intresserad av att köpa kött framöver från djur som vi garanterar har haft ett riktigt bra liv, så är ni varmt välkomna att höra av er.

/Ida

Läs hela inlägget »

Glad midsommar!!!

Önskar vi på Lilla Väsby

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

-